Вагилак № 15 капс
Тауарлардың көрінісі фотосуретте көрсетілгеннен өзгеше болуы мүмкін

Вагилак № 15 капс

Қолжетімділігі
Тауар қолда жоқ
Үлгі
3858881059412
Елі
Хорватия
Өндіруші
Ядран
  • Сипаттама

Сипаттама

BAA Вагилак®

Капсулалар: 15 немесе 30 дана.

Топқа жатуы: тағамдық қоспалар — пробиотикалық бактериялардың көзі

Қасиеттері

Азық-түлікке арналған тағамдық қоспалар.

Пробиотикалық микроорганизмдер (пробиотиктер) — адам ағзасына пайдалы әсер ететін және ас қорыту трактінің микрофлорасының құрамын және биологиялық белсенділігін қалыпқа келтіретін, адамның ішегіне тамақпен енетін патогенді емес, токсигенді емес микроорганизмдер: негізінен Bifidobacterium тектес микроорганизмдер , Lactobacillus, Propionibacterium, Lactocococillus.

Бифидобактериялар ішек микрофлорасының физиологиялық тепе-теңдігін сақтайды және жақсартады және бифидобактериялардың жетіспеушілігін қалпына келтіреді; патогенді және шартты-патентті микроорганизмдердің кең спектріне қарсы антагонистік белсенділік көрсету; метаболизмнің улы өнімдерін бейтараптандыру; минералдардың (темірді қоса), ақуыздардың, көмірсулардың сіңуіне ықпал ету; витамин түзуші белсенділікке ие, атап айтқанда В тобына; ішек инфекцияларының созылмалы түрлерінің пайда болуына жол бермеу; организмнің спецификалық емес қарсылығын арттыру.

Лактобактериялар сүтқоректілердің ас қорыту және жыныс жолдарының қалыпты микрофлорасының маңызды компоненті болып табылады. Олар әртүрлі биологиялық қасиеттерге ие, метаболизм мен реттеуші процестерге белсенді қатысады. Олар аэробты және факультативті анаэробты грамтеріс және грам позитивті бактериялардың кең ауқымына, сондай-ақ кейбір міндетті анаэробты микроорганизмдерге қарсы айқын антагонистік белсенділік көрсетеді. Бұл белсенділік Lactobacillus acidophilus, L. plantarum, L. casei, L. fermentii, L. buchneri түрлерінің өкілдерінде айқын көрінеді.

Lactobacillus reuteri пробиотикалық штамының бактериялары анти-хеликобактерге қарсы белсенділік көрсетеді. Бұл лактобактериялардың ерекшелігі — олар Helicobacter pylori жасуша қабырғасының беткі рецепторларын таниды және олармен байланысады. Табиғи түрде организмнен асқазан-ішек жолдары арқылы шығарылатын коагрегаттар түзіледі. Нәтижесінде ағзадағы H. pylori мөлшері азаяды, бұл асқазан мен он екі елі ішектің ауруларын азайтуға көмектеседі.

Лактобактериялар мен бифидобактериялар тағамдық қоспалардың бөлігі ретінде жеке де, аралас та қолданылады.

Синергетикалық өзара әрекеттесетін лактобактериялар мен бифидобактериялар ішек микрофлорасының физиологиялық тепе-теңдігін сақтайды және реттейді, ішектің шырышты қабығының патогендерге төзімділігін арттырады; тоқ ішектегі патогендік бактериялардың транслокациясын тежейді, көптеген патогендік және шартты-патогенді микроорганизмдерге қарсы антагонистік белсенділікке ие, иммунитет индикаторларын басқан кезде қалыпқа келтіреді.

Лактобактериялар мен бифидобактериялардың тіркесімін А, Е, С дәрумендері бар тағамдық қоспалардың бөлігі ретінде пайдалануға болады.

Қолдану саласы

Әр түрлі этиологияның дисбактериозына, жедел ішек инфекцияларына көмек ретінде; әр түрлі этиологияның созылмалы колиті (жаралы колитті қоса), асқазан мен он екі елі ішектің қабыну аурулары (соның ішінде Helicobacter pylori болуымен байланысты); жедел және созылмалы асқазан-ішек ауруларының алдын алу; әлсірейтін аурулар және ұзаққа созылған стресс; аллергиялық жағдайларға бейімділік; ас қорыту жолына хирургиялық араласу (операцияға дейінгі және кейінгі кезең); нәрестелер (әсіресе жасанды тамақтандыруға ерте ауыстырумен).

Пайдалану бойынша ұсыныстар

Ол қолданылатын нақты өнімге арналған ұсыныстарға сәйкес қолданылады.

Жанама әсерлері

Мүмкін: аллергиялық реакциялар.

Қарсы көрсеткіштер

Қолданылатын өнімдегі белсенді заттарға жоғары сезімталдық.

Жүктілік және лактация кезеңінде қолдану

Жүктілік кезінде және емшек емізу кезінде жүкті әйелдер мен емізетін аналарға арналған өнімдерді ғана пайдалану керек.

арнайы нұсқаулар

Бұл есірткі емес.

Өнімді қолданар алдында дәрігермен кеңесу керек.

Пайдаланылған өнімнің ұсынылған дозасынан аспаңыз.

Балаларда тиісті жас тобына арналған тағамдық қоспаларды ғана қолдану керек.